A lapok jelentései ( Üzenet )

3. Üzenet

Isteni üzenetek, melyek befolyásolják sorsunkat, életünket a továbbiakban. Bárhonnan érkezhet a figyelmeztetés, a mi felelősségünk,hogy felismerjük és megértsük. Minél tudatosabban élünk, annál könnyebben megy végbe ez a folyamat.A kártya figyelmeztet figyeljünk a jelekre, melyek megjelennek az életünkben. Mivel a problémával sem akarunk szembenézni, így gyakran a jeleket is megpróbáljuk “kimagyarázni”. Nézzünk néha friss szemmel magunkra, mintha először találkoznánk önmagunkkal. Milyen embernek is ismernek meg mások, mennyire más az a kép amit én gondolok magamról attól,amit most látok?Kedvező helyzetben a kártya pozitív tartalmú üzeneteket, sms-t, e-mailt, levelet jelez,melyek kihatással lesznek a további életünkre.Kedvezőtlen helyzetben döntések, ítéletek megszületéséről, negatív eseményekről kapunk értesítést

Más lapokkal összeolvasva: Isteni sugallatot az adott témában, személyjelölő (szerető, szerelmes nő, özvegyasszony,özvegyember, katonatiszt, bíró, gyermek, barát) lapokkal az illető jelentős mondanivalóját.Ha a tolvaj, szerencsétlenség, veszteség, hamisság, féltékenység kártyákkal áll, figyeljünk oda tetteinkre a negatív események üzenetértékűek számunkra.

Új eseményeket hozó lap. A dolgok gyorsan következnek be. Jelenthet tartós helyváltoztatást, utazást, pénzküldeményt. Mindenképpen változást hoz. Gyors fordulatot hozó információ. Személyek közötti útvonalon terjedő hírek jelentik a megoldást. A lap jelzi, hogy a lehetőségek adottak. Mindig csinálni kell valamit, mozgásban lenni. Kommunikációs szakmát jelent. Meg tudja mutatni a dolgokat. A dolog várakozik még, alakul. Alapvető információhiányra is felhívja a figyelmet, ami akadályozza a helyzet változását. Hosszú távú szerződésre is utal a lap. Jó kilátások adás-vétel esetén.

Párkapcsolati kérdésnél a kapcsolat változására utal milyenségét a környező lapok mutatják

Valaminek a szerencsés kimenetele. Mindig cselekvéshez kötődik. Szerencsét jelent, jól alakulnak dolgaink, szerencsésen jövünk ki egy helyzetből.
Siker, női jelölő.

Munka: szerencsés előremenetel, pénz előrelépés.
Betegség: szem, hányás, hang, fül.

Bolygója: Uránusz

Száma: 3

Állatai: Sólyom,

Növényei: Borsikafű, Útilapu

Drágaköve: Kalcedon

Eleme: Levegő

Csillagjegye: Nyilas

Szimbólumai:

Merkúr (isten) – Az istenek hírnöke, üzenet hozó

Föld – Mikrokozmosz

Felhők – Makrokozmosz

Szárnyas caduceus bot – Merkúr szimbóluma, az emberi energetikai rendszer térképe

Pénz – Gazdagság

Levél – Kedvező üzenetek

Szárnyas saru – Gyors hírek

Valaminek a szerencsés kimenetele. Mindig cselekvéshez kötődik. Szerencsét jelent, jól alakulnak dolgaink, szerencsésen jövünk ki egy helyzetből.
Siker, női jelölő.

Munka: szerencsés előremenetel, pénz előrelépés.
Betegség: szem, hányás, hang, fül.